Комплети Кујнски Прибор ЗА ХЕМОТОН 5 парчиња Алатки За Морска Храна Комплет Крекери За Рак Јастог Морска Храна Ножици Нерѓосувачки Челик Рак Рак Нога Шелер Рак Ног?
  • Неодамнешно

Комплети Кујнски Прибор ЗА ХЕМОТОН 5 парчиња Алатки За Морска Храна Комплет Крекери За Рак Јастог Морска Храна Ножици Нерѓосувачки

DEN 880.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба Одговара за јадење морска храна, опашки од јастог, нозе од рак, остриги и многу повеќе. Овој комплет алатки за морска храна е совршена придружба на оброк од морска храна. Одлична алатка за јадење рак за дома, ресторан, итн. Бран рак ножици здроби школки и нозе во средината на рачката. Изработен од врвен материјал за издржлива употреба. Рачката не е ' рѓосана, а мат текстурата не е лесна за лизгање, а чувството на раката е удобно. Опис Произведени со супериорни материјали, и издржливи, и може да се користи за долго време. комплетите се многу корисни за школки, ракови, јастози и други морски плодови. Полирана површина, добар сјај, фина изработка и удобно искуство за користење. Карактеристики-Боја : Жолта; - Материјал : ПП; Нерѓосувачки Челик; - Големина : Околу 14. 59во; - Изработен од врвен материјал за издржлива употреба. Рачката не е ' рѓосана, а мат текстурата не е лесна за лизгање, а чувството на раката е удобно.