XJJZS 3 во 1 Две пински Дрвен влага на влага Метар Детектор за влага LCD дигитален дисплеј бетонски картон со мешана почва од дрво влажност тестер за влажност на дрво
  • Неодамнешно

XJJZS 3 во 1 Две пински Дрвен влага на влага Метар Детектор за влага LCD дигитален дисплеј бетонски картон со мешана почва од дрво влажност

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

LCD дигитален дисплеј , челична сонда со 2 пински ° C/° F единицата може да се претвори. Лесен за носење, брза брзина на трчање и голема прецизност. Индикатор за ниска батерија , Функција за автоматско исклучување. Со покривка на сондата за да се избегне случајна повреда. LCD дигитален дисплеј , челична сонда со 2 пински. ° C/° F единицата може да се претвори. Лесен за носење, брза брзина на трчање и голема прецизност. Индикатор за ниска батерија , Функција за автоматско исклучување. Со покривка на сондата за да се избегне случајна повреда. LCD дигитален дисплеј , 2-пинска челична сонда ° C/° F Единица може да се претвори во употреба на есистенција за носење, брза брзина на трчање и висока индикатор за батерии на прецизност , Автоматска функција за исклучување со покривка на сондата за да се избегне случајна повреда : Материјал : ПластиченМодел : DM1100 дрво Опсег на влажност : 6- 42%опсег на влажност на градежни материјали : 0,2-2%температура на околината : 0-40 ° C / 32-99 ° FDIMENSIONS : 80x40x20mm / 3.

Material:
Plastic
Model:
DM1100
Wood humidity range:
6-42%
Humidity range of building materials:
0.2-2%
Ambient temperature:
0-40 °C / 32-99 °F
Dimensions:
80x40x20mm/3.15x1.57x0.79in
Battery:
1.5V LR44 battery (not included)
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Packing list:
1 * pH Meter:
Due to the cause of the computer screen, the real color may be slightly different from the picture, please understand, thank you.:
Only sell the main product, other decorations are not sold. :