Џвемакс Кујна Налепници За Заден Прскање, Самолеплива Ѕидна Налепница Отпорна На Топлина Отпорна На Масло Излупете И Залепете Контактна Хартија Од Алуминиумска Ф?
  • Неодамнешно

Џвемакс Кујна Налепници За Заден Прскање, Самолеплива Ѕидна Налепница Отпорна На Топлина Отпорна На Масло Излупете И Залепете Контактна

DEN 218.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Алуминиумска фолија, Големина : Околу 40х200см Самолеплив дизајн на подлогата, само излупете и залепете не е потребен дополнителен лепак, добро залепете и не се лизгајте. Лесно за чистење. Украсете и реновирајте стар метален мебел, направете вашата куќа да изгледа поскапа. Против триење, водоотпорен, отпорен на масло, заштитете го вашиот мебел од отпорен на топлина. Погоден за задниот дел на кујната, кабинети, фрижидери, микробранови печки, кабинет и други мазни површини. Материјал : Алуминиумска фолија, Големина : Околу 40х200см. Самолеплив дизајн на подлогата, само излупете и залепете не е потребен дополнителен лепак, добро залепете и не се лизгајте. Лесно за чистење. Украсете и реновирајте стар метален мебел, направете вашата куќа да изгледа поскапа. Против триење, водоотпорен, отпорен на масло, заштитете го вашиот мебел од отпорен на топлина. Погоден за задниот дел на кујната, кабинети, фрижидери, микробранови печки, кабинет и други мазни површини. Опис : Лесен за чистење. Украсете и реновирајте стар метален мебел, направете вашата куќа да изгледа поскапа.