ФИЗЗОКИ РАБОТНА РАБОТА ШОНСКИ СОБРАНИЦИ ЗА СОВЕТНИЦИ НА ПОВЕЕ НА РАБОТНИЦИ Организатор за бања може да се користи за складирање на овошје, закуски, пијалоци, итн.
  • Неодамнешно

ФИЗЗОКИ РАБОТНА РАБОТА ШОНСКИ СОБРАНИЦИ ЗА СОВЕТНИЦИ НА ПОВЕЕ НА РАБОТНИЦИ Организатор за бања може да се користи за складирање

DEN 1035.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материјал со висок квалитет】 Организаторот за складирање е изработен од пластичен, траен и долготраен Со дизајн на дупки за дишење на мозоци, количката за складирање има анти-корозија анти-вода акумулација и лесен за чистење . 【Совршен дизајн】 Складирање колички може да може Издржајте го високиот капацитет на оптоварување, но исто така може да се премести лесно. Мултислојниот дизајн, одржувајте ги работите организирани. 【Wide range of uses】The Rolling Storage Rack which can be widely suited for home narrow space daily storage like bathroom, laundry rooms, kitchen; which can be used to store shower gel, shampoo, towels, cosmetics, toilet paper, detergents, Закуски, пијалоци, овошје, итн. 【Инструкции за инсталација】 Секој производ доаѓа со упатства за инсталација, кои се лесни за разбирање. Ако наидете на проблеми со инсталацијата, можете да се консултирате со нас и ние ќе одговорите на нив за вас во прв пат . 【 Услуга по продажбата】 По приемот на производот, прво проверете го производот. Ако имате какви било прашања,? Ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим по продажбата и ние ќе ви помогнеме во рок од 24 часа . 【Материјал со висок квалитет】 Организаторот за складирање е изработен од пластика, издржлив и долготраен. Со дизајн на дупки за дишење, количката за складирање има анти-корозија анти-вода акумулација и лесна за чистење . 【Совршен дизајн】 колички за складирање можат да издржат голем капацитет на оптоварување, но исто така може да се премести лесно. Мултислојниот дизајн, одржувајте ги работите организирани. 【Широк спектар на употреба - решетката за складирање на тркалање што може да биде широко прилагодена за домашен тесен простор дневно, како бања, простории за перење, кујна; што може да се искористи за складирање на гел за туширање, шампон, крпи, козметика, тоалетна хартија, детергенти, закуски, пијалоци, овошје, итн.