Мојнеса Ултра Тенок Тепих За Гроздобер Што Може Да Се Пере - 5х7 Голем Тепих за Дневна Соба персиски Ориентален Медалјон Подлога За Спална Соба Што Не Се Лизга Тепих ?
  • Неодамнешно

Мојнеса Ултра Тенок Тепих За Гроздобер Што Може Да Се Пере - 5х7 Голем Тепих за Дневна Соба персиски Ориентален Медалјон Подлога За

DEN 1151.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ Безвременски Гроздобер Дизајн Килим] - овој перат килим карактеристики дизајн цветни медалјон модели со намерно вознемирувачки за да додадете гроздобер жалба на вашиот простор Мојнеса нудат Гроздобер, Антички, Избледени, Традиционални, Боемски, Медалјон, Модерен, Класичен, Излитена Шик и повеќе стил килим. Носи традиционален и безвременски со прекрасен печатен дизајн во вашиот дом. [Дизајниран за Области Со Голем Сообраќај] - ултра тенкиот килим Мојнеса е направен имајќи ја предвид секојдневната употреба, куповите од 0,16 инчи овозможуваат погодно поставување во влезовите, под мебелот, никогаш не се фаќајте под вратите и нема да создадете опасност од сопнување. Вакуумите на роботите можат да поминат преку ултра тенкиот килим и нема да заглават на него. [Шармантниот потресен дизајн на цветни медалјони што Не Пролева создава разигран и елегантен изглед; Палетата со Повеќе бои нека го фрли овој килим во различни простори, топлина и димензија на вашиот простор, додека останува доволно суптилен за да се надополни; ниската подлога за висина на купот од 0,16 инчи е лесна за чистење и работи добро во простории со голем сообраќај како кујна или бања; поддршка отпорна на Лизгање безбедна за активност на деца или миленичиња. Децата можат слободно да се опуштат на килимот за фрлање или да ги копаат прстите, боси и опуштени; Елегантната висина на купот овозможува беспрекорно поставување во влезовите и под мебелот. Детали за производот : Техника : Моќ Разбој Изградба : Машински Материјал : Полипропилен Локација : Внатрешна Употреба Само Како да се грижи? 1.