Монета Собирање Материјали Носителот Книга За Колектори, 312 Џебови Монети Собирање Албум за 20 25 27 30 38 46мм. Монета Складирање Дисплеј Организатор Случај За Пари Валу?
  • Неодамнешно

Монета Собирање Материјали Носителот Книга За Колектори, 312 Џебови Монети Собирање Албум за 20 25 27 30 38 46мм. Монета Складирање Дисплеј

DEN 351.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

312 ДРЖАЧ ЗА ЏЕБНИ МОНЕТИ : книга за собирање Монети со 312 џебови за монети, 16 ракави за монети - 10 страници (24 џебови за сребрени монети по страница) и 6 страници (12 џебови за монети по страница) Монети за колектори албум може да се одржи пени, четвртини, за морган сребрени долари монети, сребрен орел, сребро злато долари, половина долари, за бакар шипки, сребро шипки, предизвик монети, за dogecoin монета, за bitcoin монета, токени, за медалјони, значки итн. (Само Монета Собирање Книги). ДРЖАЧИ ЗА МОНЕТИ ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИ ПОГОДНИ за СИТЕ ВИДОВИ СТАРИ МОНЕТИ : Две различни големини на џебови од златници, што ви овозможува да складирате монети со различна големина. Албумот со монети со 30мм*30мм (1,18*1,18 инчи) 10 страници од 240 џебови и 46мм*46мм (1,8*1,8 инчи) 6 страници од 72 џебови, држач за книги за монети погоден за 20/ 25/ 27/ 30/ 38/ 41/ 42/ 46мм монети. КНИГАТА ЗА МОНЕТИ СО ДИЗАЈН НА РАЗМАВТА ГИ ШТИТИ МОНЕТИТЕ : врзивно средство За Пари со мал размавта за да не се лизне монетата. Тоа може да ја направи вашата кутија за пари да падне без да ги оштети пени. Албум за држач за пари складирањето со џебот за монети е лесно да се стават монети, можете лесно да го користите. Одделни џебови на организаторот на сметката спречуваат монетите да се тријат едни со други, што ви овозможува да ги користите книгите за собирање парички со мир на умот. ДРЖАЧ ЗА СОБИРАЊЕ МОНЕТИ со ЦВРСТ МАТЕРИЈАЛ : кутијата за складирање Монети со надворешноста е изработена од цврст стп материјал, кој има многу добра текстура. Внатрешните транспарентни дебели страници имаат добра заштита, куќиштето за прикажување монети не само што може да ви олесни да ги погледнете монетите за продажба за колекционери, туку и да ги чувате сребрените шипки од прашина. СЛУЧАЈ ЗА МОНЕТИ ПОГОДНО ЗА НОСЕЊЕ : надворешната големина на валутната книга : 8.7 инчи, монета врзивно средство ракави може лесно да се стави во вашиот ранец или куфер, така што ќе може лесно да го цениме монети во секое време и насекаде, и да ви донесе удобно искуство. Складирањето на албумот со монети е исто така совршен подарок за многу пријатели, семејство и деца кои сакаат да собираат златници. Ние сме тим полн со енергија и ќе ви обезбедиме удобно шопинг искуство со целосен и ентузијастички став за услуга.