УЛТЕХНОВО Четка За Виткање Слама Мијалник Куќа Фрижидер Четка, Алатка За Чистење, Перење И Долго За Цевка Цевка Нерѓосувачки Шише Флексибилен Отстранувач Челик Ма?
  • Неодамнешно

УЛТЕХНОВО Четка За Виткање Слама Мијалник Куќа Фрижидер Четка, Алатка За Чистење, Перење И Долго За Цевка Цевка Нерѓосувачки

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четка за Чистење мијалник : оваа четка за чистење ќе ги реши сите ваши проблеми со чистење со тешко справување Исцедете Ја Опремата за Чистење : четка од жица од нерѓосувачки челик, умерена цврстина, погодна за чистење на маснотии. Ќе имате добро расположение. Четка За Чистење Машина За Перење : Овие извонредни четки можат да го исчистат страничниот спој, ќорсокак врата и прозорец, што е за чистење на автомобили. Четка за цевки : цврстите жични четки помагаат да се отстрани згура за заварување, ' рѓа, боја , недовршени метални делови итн. Четка за Чистење долги Цевки : таа е многу флексибилна. Одлично за чистење и отстранување на ' рѓа во внатрешноста на предмети како што се цевки. Пакетот Вклучува 1 x Цевка Четка Карактеристики-Големина : 76,50 X36,00 X3,00cm/30, 06 X14,15 X1, 18 инчи. - Цврсти жичени четки и издржливи, можат да ја исчистат ' рѓата и не се лесни за исклучување. - Материјал : Пластика, нерѓосувачки челик, дрво. - Совршен за цевки, цилиндри или тесни барања за чистење, одлични четки за чистење на деловите на нашите автомобили. -Оваа четка за чистење ќе ги реши сите ваши проблеми со чистење со тешко справување.