ШАРДЕН Прецизност Шрафцигер Поставува Магнетни 1/4 Инчен Навртка Возачот Постави Мулти Шрафцигер 191-Во-1 Поправка Алатка Комплет За Компјутер, iPhone, лаптоп, Мобилен Т?
  • Неодамнешно

ШАРДЕН Прецизност Шрафцигер Поставува Магнетни 1/4 Инчен Навртка Возачот Постави Мулти Шрафцигер 191-Во-1 Поправка Алатка Комплет За

DEN 543.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршен за лаптоп, Компјутер, Мобилен Телефон, i Phone, КОМПЈУТЕР, Mac Book, nintendo switch/Lite/DS/Wii, Playstation 5/4/3, Xbox Серија конзоли за игри/контролер и повеќе електронски уреди Се користи НА КЛИМАТИЗАЦИЈА, Автомобилски, Лифт, Пиштолџија, Мебел, Тостери, Кафемат, Микробранова Печка, Машини за Шиење и други домаќинства. Капаче за непречено вртење за поголема контрола и способност за возење. Погоден за допирање на мало место и флексибилно работење во различни пукнатини. Рачката за designономски дизајн е удобна за држење дури и за долгогодишна употреба. Совршено за цврсто држење на завртките за да спречите губење или паѓање. Можете да изберете 12 бита од комплетот битови и да направите шрафцигер за личност повеќеалатка. Рачката на шрафцигерот со продолжено вратило е идеална за тешко достапни непријатни области. Држачот за битови има вграден магнет, кој може безбедно да држи битови.