Безжичен V5.1 Bluetooth Earbuds компатибилен со Lava Pixel V2 со продолжено куќиште за пакување за полнење за слушалки за уво.
  • Неодамнешно

Безжичен V5.1 Bluetooth Earbuds компатибилен со Lava Pixel V2 со продолжено куќиште за пакување за полнење за слушалки за уво.

DEN 1488.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ultra-мали, тенок, откажување на бучава плус лесна сертифицирана сертифицирана за вашиот Lava Pixel V2, ушите што изолираат со бучава даваат висококвалитетен звук и вградени двојни микрофони даваат јасна комуникација помеѓу вас и повикувачот - Лесно да се користи мултифункционално копче на двата ушни уши ви овозможува да паузирате музика, да одговорите/отфрлите/закачите повик и да активирате говорни известувања. Extentiped со безжична верзија V5.1 технологија, таа обезбедува постабилна врска, подалеку, појасен звук со помала потрошувачка на енергија од претходните верзии. До 4 часа време за разговор, 4-6 часа музика, 150 часа во мирување. Брзо полнење во рок од 1 час до 3x користејќи го пакетот за напојување на случајот. -Неис-изолираните ушни ушни средства даваат висококвалитетен звук и вградените двојни микрофони даваат јасна комуникација помеѓу вас и вашиот повикувач. -вклучително во пакетот е случај за полнење/складирање, USB кабел за тип-C за цели за полнење, 2 различни големини на совети за ушите (мали и големи) и упатства за корисникот. ⚡ Ново ултра мала бучава што ја изолира стилската црна рунда безжична V5.1 Bluetooth Earbuds е компатибилен со Lava Pixel V2 со кутија за полнење за слушалки за уво.1)? Вклучува удобно полнење за полнење/складирање за ушите, два совети со различни големини на ушите (мали, големи), прирачник за корисникот и кабел за полнење USB-C. ✅ ја носи новата технологија за безжична верзија v5.0 за да обезбеди поконстантна стабилна врска со помала потрошувачка на енергија.