Хомојојо Компјутерски Тастатури Компјутерски Тастатури 4 еез Четка За Тастатура Тастатура Прашина Компјутер Чиста Четка Мала Четка За Чистење Мини Четка За Чисте?
  • Неодамнешно

Хомојојо Компјутерски Тастатури Компјутерски Тастатури 4 еез Четка За Тастатура Тастатура Прашина Компјутер Чиста Четка Мала Четка За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПЈУТЕРСКА ЧЕТКА Изработени од врвни влакна и метални материјали, тие се издржливи и безбедни СЛИКАР ЧЕТКА тие се лесни, можете лесно да ги користите. ПРЕНОСЛИВА ЧЕТКА за ЧИСТЕЊЕ Површината е мазна, ќе имате добар допир за држење. ПЛАСТИЧНАТА ЧЕТКА за ТАСТАТУРА користи Практична четка за да влезе во најмалите пукнатини на вашата тастатура без да остави гребнатини зад себе. ЧИСТАЧ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПРАШИНА Погоден За тастатура, компјутер и други мали простори. исто така добро за чистење на други домашни апарати и електронски уреди. Пакетот Вклучува 4 х Карактеристики За Чистење На Тастатурата-Практична четка за да влезете во најмалите пукнатини на вашата тастатура без да оставите гребнатини зад себе. - Тие се лесни, можете лесно да ги користите. - Површината е мазна, ќе имате добар допир за држење. - Материјал : Влакна. - Големина : Околу 29, 3х5х5см. - Изработени од премиум ф ибер и метални материјали, тие се издржливи и безбедни.