Квадратни Лажни Нокти Краток Божиќ Притиснете На Ноктите Црвени Бели Нокти Со Дизајн Симпатична Елен Решетка Срце Лепак На Акрилни Нокти Исклучителни 3Д Лак Снегу?
  • Неодамнешно

Квадратни Лажни Нокти Краток Божиќ Притиснете На Ноктите Црвени Бели Нокти Со Дизајн Симпатична Елен Решетка Срце Лепак На Акрилни Нокти

DEN 1097.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Повеќе Избори+ : 1 Кутија 24 Парчиња Божиќни лажни нокти, 1 парче алкохол памук,, датотека за нокти и 24 лепила за желе, лажните нокти се поделени во 12 различни големиниНие обезбедуваме лажни нокти во различни стилови и комплети, само за да ви дозволиме да ги изберете најсоодветните нокти за вас и да создадете модерен маникир за вас. ?●Удобен И Еколошки Моден Стил● : Квадратната преса на ноктите е изработена од висококвалитетен акрилен материјал погоден за СТОМАЧНИ МУСКУЛИ.Висококвалитетниот материјал осигурајте се дека ноктите за притискање се повеќекратно употребливи. Тој е нетоксичен, без мирис, издржлив и не е лесен за избледување. Вашите нокти не чувствуваат товар да ги носат нашите нокти и изгледаат во најприроден изглед. Тоа е безопасно за вашето тело и нокти, и ви обезбедува удобно и прекрасно искуство. ?●Совршен Подарок●Тие се безбедни за природни нокти и отстранувањето е без проблеми, Прекрасен Избор за итно закажување и ДОМАШЕН САМ маникир.Овие снегулки лажни нокти кратки се совршен подарок за девојка, сопруга, жени и девојки.Лажни нокти се исклучителни во стил и имаат различни стилови,погоден за забава, матурска, датира,одмор,Божиќ и др.Совршен за секоја посебна пригода во вашиот живот. ?Quick Salon Nail_ : ефектот на носење на вештачки нокти е споредлив со нивото на салонот, и можете брзо да имате убави маникир без долго време на чекање и процедури за работа. Само изберете го парчето за нокти што ви одговара, полирајте го креветот за нокти, залепете го лепилото за желе што ви го даваме, а потоа притиснете го ноктот 30 секунди за да го добиете вашиот омилен Нокт Во Божиќен стил. Поради ограничената употреба на лепак за желе, ви предлагаме да користите сопствен лепак. ️ € ●Гаранција За услуга€ : Ако имате какви било прашања во врска со ова зимско притискање на ноктите, слободно контактирајте не преку е-пошта. Ние ќе ви одговориме во рок од 12 часа и ќе се потрудиме да го решиме вашиот проблем. Christmas 24 парчиња Божиќна Преса На Нокти Кратки Божиќни Лажни Нокти Со Дизајни На Снегулки За Женски Украси За Маникир ❄ ❥ Опис : Тип На Ставка : Притиснете на ноктите божиќен Материјал : Акрилна Боја : Бела, Црвена, Сребрена Количина : 24 парчиња / кутија ♡како да се користи : 1.