АФПАНКЗ Племенски Кутии За Корпи ЗА Складирање Коњи Преклопливи Коцки За Складирање Организаторска Кутија За Канти За Организатори На Облека За Играчки Голема Пр?
  • Неодамнешно

АФПАНКЗ Племенски Кутии За Корпи ЗА Складирање Коњи Преклопливи Коцки За Складирање Организаторска Кутија За Канти За Организатори

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Коцка Кутија За Складирање Канти Организаторот се направени од премиум неткаен дише ткаенина и картон, цврсти и издржливи ●Големина - 13" (Л) х 13" (В) х 13 " (Ч) / 33х33х33см. €Повеќенаменски : корпата за Корпи со Голем капацитет може да ги задоволи вашите потреби за складирање, уредно да складира и класифицира долна облека, чорапи, вратоврски, градник, крпа за бебиња, гаќички, ремени во организатор на фиоки, можете да ја преместите каде и да ви треба, организатори за соба, комоди, плакари. ●Заштедете Простор : Преклоплив и заштедете простор. Лесно е да се стави и земе и може да се преклопи и зачува кога не е во употреба. ●Многу привлечно печатење вклучуваат Галаксија, Животно, Простор, Камуфлажа, Куче, Мачка, Волк, Коњ, Ацтеки, Боја За Вратоврска, Океански свет, Мандала, Хавајски, Тропски, Цветни, Боемски, Геометрија итн. Машина перат и никогаш не бледнеат. АФПАНКЗ е бренд кој е посветен на прилагодени производи, разновидни графички дизајни за да го задоволи вашето визуелно уживање.