5 Парчиња Кеси За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Големи Димензии, Кеси За Замрзнување За Еднократна Употреба На БПА Бесплатни Пева, Сендвич Кеси За Пове?
  • Неодамнешно

5 Парчиња Кеси За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Големи Димензии, Кеси За Замрзнување За Еднократна Употреба На БПА Бесплатни

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : торбата за складирање храна за повеќекратна употреба е направена од материјал ПЕВА Бпа Бесплатно, без хлорид, безбедно за употреба. Тоа е одличен начин за намалување на пластиката и добра замена за пластични кеси за складирање за еднократна употреба. Помош за спречување на пластичен отпад во животната средина. БЕЗБЕДНО ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ и ФРИЖИДЕР : кесите за складирање храна за повеќекратна употреба може да се користат како кеси за замрзнување за повеќекратна употреба за чување месо или замрзнување храна. Кесите за складирање за повеќекратна употреба можат да складираат колачиња, чипс, закуски, зеленчук, сендвич и овошје. Нема да изгори во замрзнувачот, а заптивката за заклучување со патент е доволно цврста за да ја одржува вашата храна зачувана и долготрајна. ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ : вреќите за повеќекратна употреба се отпорни на истекување, што е плус затоа што вреќите со патент за повеќекратна употреба се запечатуваат херметички и не протекуваат. Исто така е водоотпорен и хигиенски безбеден, кој е идеален за зачувување на храната и спречување на вкрстена контаминација. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ : торбите за повеќекратна употреба лесно се отвораат заптивката со патент ќе му овозможат на секој да ги отвори торбите без премногу напор. Исто така е лесно да се исчисти, рачно да се мие под топла вода и детергент, а потоа да се стават вреќи за повеќекратна употреба на врвот на кригла или чаша за да се исуши на воздух, не се препорачуваат топла вода, микробранова печка и машина за миење садови, бидејќи тоа ќе ги оштети кесите. ЧУВАЈТЕ ЈА ХРАНАТА СВЕЖА и ВКУСНА : силиконските кеси за складирање на храна за повеќекратна употреба ќе ја одржат вашата складирана храна, свежа и вкусна. Идеален е за сите видови храна и ќе помогне да се продолжи животниот век на храната. Кесите за повеќекратна употреба не само што ќе ги подобрат вашите потреби за складирање, туку ќе бидат одличен додаток во вашата кујна. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ и УПОТРЕБА : кесите за повеќекратна употреба за складирање храна може да се користат за складирање на разновидна храна и personal предмети. Може да чува сендвичи, закуски, исечено овошје и зеленчук, козметички производи и накит. Со својот проѕирен дизајн, го олеснува гледањето што се чува во торбата. Може да се користи и за чување мали предмети кога патувате. Уникатниот дизајн и мултифункциите на чантата се идеални за секојдневна употреба. Кеси за складирање Храна за повеќекратна употреба : Барате удобен и практичен начин за чување овошје, зеленчук, закуски, сендвичи, бонбони и други добрите? Храна Одделение еднократно храна кеси се начин да се оди. Јасно, и проѕирен и храна и замрзнувач зиплок кеси, идеален начин за чување на различни видови на храна.