Ммлзел Нелеплива Тава За Готвење Садови За Готвење Комплет Кујнска Тава За Пржење Јајца Мултифункционален Сад За Супа Железен Сад За Готвење Поставете Садови За Г?
  • Неодамнешно

Ммлзел Нелеплива Тава За Готвење Садови За Готвење Комплет Кујнска Тава За Пржење Јајца Мултифункционален Сад За Супа Железен

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ниту еден избор на шпорет, гас и гас не е вообичаен Пурс леано железо тенџере не е лесно да се кородираат. Изработена од-густ материјал од јаглероден челик, површината е необложена,. Визуелен капак за тенџере за да се спречи излевање на водата во тенџерето. Не леплива или леплива, лесно масло и помалку чад. Опис на производот : Нема избор на шпорет, гас и гас се вообичаени тенџерето од леано железо не е лесно да се кородира изработено од-густ материјал од јаглероден челик, површината е необложена,Визуелен капак од тенџере за да се спречи излевање на водата во тенџерето лепливо или лепливо, лесно масло и помалку чад3 парче големина : како што е прикажано материјал; железо+рачка од дрво : Црното Пакување вклучува : 1 комплет тенџериња и тави (други производи не се вклучени)совет : ве Молиме дозволете мало отстапување поради рачно мерење.Поради разликите помеѓу мониторите, сликите може да не ги одразуваат вистинските бои на предметот.