АНАЛОИ Детски Будилник Во Ред За Будење Будилник За Деца, Мали Деца Ноќен Светлосен Часовник За Спална Соба, Будилник За Мачки Со Тренинг За Спиење И Звучна Машина, ?
  • Неодамнешно

АНАЛОИ Детски Будилник Во Ред За Будење Будилник За Деца, Мали Деца Ноќен Светлосен Часовник За Спална Соба, Будилник За Мачки Со Тренинг За

DEN 463.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⛅●ДЕТСКИ БУДИЛНИК●детскиот часовник е симпатична алатка која поддржува здрави навики за спиење со двоен аларм, аларм за обука за спиење, 5 ноќни светла, 7 звуци за спиење, 6 алармни ѕвона и 4 поставки за јачина на звук ?●ЧАСОВНИК за ОБУКА за СПИЕЊЕ ● зелените и сините светла на будилникот за мали деца служат како визуелни знаци за време на спиење и будење, а 10-минутното одложување нема да ги вознемирува пречките. Детскиот будилник има посебни аларми за викенди и работни денови за подобрување на спиењето. 4 фиксни светла на дигиталниот часовник и 1 светло за движење се привлечни за децата, а 4-те затемнети нивоа на светлина и опциите за прикажување спречуваат изложување на сонце за време на дремките. Ушите на будилникот светат во темнина и можат да се вклучуваат и исклучуваат по потреба. ☀€é SOUND machine ® овој повеќекратен часовник за будење нуди 7 звуци на спиење за да промовира подобар сон за вашето дете. Можете да ги поставите светлата и звуците да се исклучат по 15, 30 или 60 минути. Со шест различни алармни ѕвона за избор, вашето дете никогаш нема да се досадува со својот глас за будење.