Segbeauty 216 Бои Шема За Прикажување Нокти, Организатор На Лак За Нокти Картичка Во Боја со 240 Лажни Совети За Нокти, Салонски Материјали За Нокти Примерок Алатка За Табе?
  • Неодамнешно

Segbeauty 216 Бои Шема За Прикажување Нокти, Организатор На Лак За Нокти Картичка Во Боја со 240 Лажни Совети За Нокти, Салонски

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●216 Дисплеј За Бои За Лакови За Уметност За Нокти + оваа табела за прикажување бои во боја на нокти дизајнирана со 216 простории за складирање на готов врв за уметност на нокти или дизајн на бои за лакови Покрај тоа, исто така, доаѓа заедно со 240 совети за нокти, кои се рамни на грбот, лесно и совршено вградени во мрежите за нокти. Јасно покажува боја на ноктите. ●Лесен За Употреба И Инсталирање Е Направен Од висококвалитетен материјал, јасна боја е погодна за лоцирање на бојата или стилот што го барате. Нема потреба да лепите совети за нокти на оваа картичка со лепак, само притиснете 1 страна од врвот на ноктите за да ја вградите во картичката за нокти. И тоа е еднократно, лесно можете да ги извадите врвовите на ноктите кога ќе треба да ги замените. €Професионални и Практични ● Оваа табела за прикажување на бои за уметност за нокти може да ви помогне да го средите вашиот шарен лак за уметност за нокти и да креирате сопствена табела за прикажување на бои, исто така, ќе ви помогне побрзо да ја пронајдете бојата според броевите на боите. Клиентите можат да ја видат бојата на книгата и лесно да се споредат со други бои за да изберат слична боја.