Детска детска креветска крошна 4 парчиња возрасни деца кревет кревет што може да се мијат постари влошки постари лица пишаат мали деца сини деца инконтиненција на ?
  • Неодамнешно

Детска детска креветска крошна 4 парчиња возрасни деца кревет кревет што може да се мијат постари влошки постари лица пишаат мали деца сини

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер Мат за инконтиненција-Оваа подлога за креветче за поднесување на инконтиненција може да се измие и повторно да се користи, не е лесна за носење, може да поддржува долгорочна употреба. Многу е погодно за употреба. Медицински сестри- Направено од премија и стабилни материјали, безбедни и за употреба, лесен за миење и чистење, долг живот на сервирање. Инконтиненција Подлога за кревет- вашиот кревет или креветчето од влажно, заштедете време и напори. Наменето да се апсорбира брзо и да се заклучи во влагата за најдобра заштита и удобност достапна. Заштитник на душекот што може да се употреби- Подлогата за кревети е пријателска за кожата, безбедна за употреба. Отстранлив, миење и еднократно, ви дава пријатно користење на искуство. Домашни материјали- Подлогата за кревети издржува повторени миења без да изгубите апсорпција или удобност, професионално и практично. Мат за инконтиненција-Оваа подлога за креветче за поднесување на инконтиненција може да се измие и повторно да се користи, не е лесна за носење, може да поддржува долгорочна употреба. Многу е погодно за употреба. Медицински сестри- Направено од премија и стабилни материјали, безбедни и за употреба, лесен за миење и чистење, долг живот на сервирање. Инконтиненција Подлога за кревет- вашиот кревет или креветчето од влажно, заштедете време и напори. Наменето да се апсорбира брзо и да се заклучи во влагата за најдобра заштита и удобност достапна. Заштитник на душекот што може да се употреби- Подлогата за кревети е пријателска за кожата, безбедна за употреба. Отстранлив, миење и еднократно, ви дава пријатно користење на искуство. Домашни материјали- Подлогата за кревети издржува повторени миења без да изгубите апсорпција или удобност, професионално и практично. Список на пакети 4 x Карактеристики на заштитник на душеци -Материјал : Полиестер, ТПУ филм за заштита на креветот Мат -Подлогата за кревање за дишење е мала тежина, лесна за носење и складирање, може да се склопи, не зазема многу вложни влошки за урина.