Heltrappe Пластични Проширување Виси Датотека Папки За Поднесување Кабинет, 1/3-Намалување На Јазичето, 7 Џебови Accordian Разделувачи Папка Мулти - Боја Јазичиња, Голем Капа?
  • Неодамнешно

Heltrappe Пластични Проширување Виси Датотека Папки За Поднесување Кабинет, 1/3-Намалување На Јазичето, 7 Џебови Accordian Разделувачи

DEN 238.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ● Папките За Висечки Датотеки Што Се Шират Со Пластика се направени од задебелена пп пластика и технологија за шиење сеико, кои сите се посветени на правење сигурна папка и користење подолго ●КЛАСИФИЦИРАЈТЕ ЈАСНО дека Класичното Јазиче СО 1/3 СЕЧЕЊЕ Што Ги Проширува Висечките Папки со Датотеки обезбедува доволно простор за пишување и широка визија за класифицирање на множење и диверзифицирано управување со документи, без разлика на името, одделот, месецот или сопствената класификација. ●Обезбедени СЕ ДВОЈНИ ЕТИКЕТИ за боја и пластична етикета (вклучително и заменлива бела влошка), што се користи за разликување на целта на секоја папка и нејзино поорганизирање. ●ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ●7 Џебови и секое дно може да се прошири и да се собира. 1 џеб има скоро 300 хартии со големина на букви, 7 џебови држат речиси 2100 хартии со големина на букви.