Бетомшин Печат Со Голема Буква Сет За Удар, 0,16 4мм, 26 БуквиА-З, Печати Со Букви Комплет За Удирање, Алатки За Удирање Од Дрвена Кожа Од Челик, За Втиснување На Метален ?
  • Неодамнешно

Бетомшин Печат Со Голема Буква Сет За Удар, 0,16 4мм, 26 БуквиА-З, Печати Со Букви Комплет За Удирање, Алатки За Удирање Од Дрвена Кожа

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Questares ® - Комплет За Печат за создавање трајни отпечатоци со рачен печат, совршен за персонализирање на накит и други предмети, кутија со компактна големина, нема да зазема многу простор Ширината на карактерот на заптивката е 4мм / 0,16-инчи. ●Материјал● - Изработен од висококвалитетен 45# челик со високофреквентна термичка обработка има висока цврстина за цврстина и цврстина. Овие атрибути го намалуваат истрошеноста и осигуруваат дека овие марки се долготрајни, изгледаат убаво и ги одржуваат рацете чисти. ●Добар Стартер Сет-операцијата е едноставна и лесна за учење, рачното печат бара само неколку алатки и потрошен материјал за да започнете. Квалитетот на алатката за печат е добро изработен, што не бара тежок "удар" за печат на метал. ●Широка Примена-Печати може да се користат на различни материјали, Одлични за трајно обележување на потребите за обележување на метали, накит и уметност на кожни работи, дрвени материјали. Користете со основен чекан за трајно врежување имиња, адреси и други чувства на сите различни видови медиуми. ●Содржина На пакетот € - со дваесет и шест букви, & карактер, овој комплет е наменет за накит и модни проекти, хоби и занаети, организација и алатки за обележување, велосипеди и опрема за да помогне да се спречи загуба или кражба. Бетомшин Печат Со Голема Буква Сет За Удирање, Марки Со Букви Поставени Карактеристики* Погоден за мувла, метални производи, накит и други знаци на букви.