Планински мажи повеќенаменски битови битови топка нос затегнат крајни мелници R0.25-R2.0 Цврст карбид CNC рутер каснувања HRC65 нано сино обложување метално дрво гравура ?
  • Неодамнешно

Планински мажи повеќенаменски битови битови топка нос затегнат крајни мелници R0.25-R2.0 Цврст карбид CNC рутер каснувања HRC65 нано сино

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Професионални индустриски битови за вежбање, изработени од квалитетни материјали, одлична изработка и трајни Висококвалитетно производство на материјал од целосен волфрам карбид, увезени алати за машини за мелење со голема прецизност. Новиот дизајн на аголот на работ се пробива низ оригиналните перформанси на секачот, што го прави поостра и обезбедувајќи острина без да го скршите ножот. Тип : Заштитена мелница за крај на носот на топката. Материјал : Тунфрам карбид. Професионални индустриски битови за вежбање, изработени од квалитетни материјали, одлична изработка и трајни. Висококвалитетно производство на материјал од целосен волфрам карбид, увезени алати за машини за мелење со голема прецизност. Новиот дизајн на аголот на работ се пробива низ оригиналните перформанси на секачот, што го прави поостра и обезбедувајќи острина без да го скршите ножот. Тип : Заштитена мелница за крај на носот на топката. Материјал : Тунфрам карбид. Професионални алатки во индустрискиот сектор. Само за професионална употреба. Висококвалитетно производство на материјал од целото волфрам, увоз на алатки за машини за мелење со голема прецизност.

Type:
Tapered Ball Nose End Mill
Material:
Tungsten Carbide
Coated:
Nano Blue Coated
Flutes:
2 Flutes
R=Radius:
L=Cutting Length:
L1=Total Length:
D=Shank Dia:
Note:
Please allow 1-3mm errors due to manual measurement.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same.:
Package Including:
1pc Tapered Ball Nose End Mill :