PDGJG Преклоплива Решетка За Садови За Домаќинство Склопувачки Сад И Решетка За Садови, Држач За Филтер За Решетки За Кујнски Решетки За Прибор За Јадење Кутија За Ск?
  • Неодамнешно

PDGJG Преклоплива Решетка За Садови За Домаќинство Склопувачки Сад И Решетка За Садови, Држач За Филтер За Решетки За Кујнски

DEN 982.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Димензии пред преклопување : 34*29*21 См; Димензии по преклопување : 42*29*2 материјал : пластика. Дизајн на преклопување, практично складирање и заштеда на простор. Шуплив дизајн, сито за капе слој, лесно се исцеди водата и се осигура дека садовите се суви. Се разликуваат голем капацитет, повеќе садови, садови и стапчиња за јадење, а садовите се уредно распоредени. Димензии пред преклопување : 34*29*21 См; Димензии по преклопување : 42*29*2.материјал : пластика.Дизајн на преклопување, практично складирање и заштеда на простор.Шуплив дизајн, сито за капе слој, лесно се исцеди водата и се осигура дека садовите се суви.Се разликуваат голем капацитет, повеќе садови, садови и стапчиња за јадење, а садовите се уредно распоредени.Ако вашата кујна нема доволно простор, оваа решетка за садови што може да се преклопи ќе ви биде многу корисна направете ги вашите садови безбедни и хигиенски како помошник, безбедни и издржливи за преклопување, лесни за чување или дури и закачалки вклучува : 1 дренажен ракетсамо продаваат главни производи, а не други производипропустлива Решетка за Садови и Дренажна Плоча Поставена Решетка за Садови од Нерѓосувачки Челик.