Zerodeko 7PCS склопување на фиоки за складирање на гајба за складирање, чиста контејнер капка предна чевли за чевли Контејнер Организатор за организирање на чевли Орган?
  • Неодамнешно

Zerodeko 7PCS склопување на фиоки за складирање на гајба за складирање, чиста контејнер капка предна чевли за чевли Контејнер Организатор за

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика Clear Shoes Coxes- Овие кутии ќе ви помогнат лесно да ги пронајдете чевлите и да заштедите време. Кутијата за чевли е многу корисна. Стабилно складирање на чевли- Заштитете ги чевлите од прашина, гребнатини, нечистотија и други оштетувања. Можете да го користите со доверба. Кутии за складирање на чевли за ставање- со фино изработка и врвен материјал, може да биде за некое време. Јасни канти за чевли- Лесно за чување и поставување чевли, и што е исто така многу погодно за вадење. Кутии за чевли за обука- изработени од премија и издржлив пластичен материјал, кој е многу задебелен и издржлив. Clear Shoes Coxes- Овие кутии ќе ви помогнат лесно да ги пронајдете чевлите и да заштедите време. Кутијата за чевли е многу корисна. Стабилно складирање на чевли- Заштитете ги чевлите од прашина, гребнатини, нечистотија и други оштетувања. Можете да го користите со доверба. Кутии за складирање на чевли за ставање- со фино изработка и врвен материјал, може да биде за некое време. Јасни канти за чевли- Лесно за чување и поставување чевли, и што е исто така многу погодно за вадење. Кутии за чевли за обука- изработени од премија и издржлив пластичен материјал, кој е многу задебелен и издржлив. Список на пакети 7 x чевли кутии Карактеристики -Калории : Разновидна кутија за складирање на бои -Големина : 27.