1 сечило 10 -96t-Renegade Blade® Yellow Talon / Hybrid-Дрвени екстремитети и специјалност за тврда четка-секачи за секач за четка за четка за четки, носач на облик, 254мм диа.
  • Неодамнешно

1 сечило 10 -96t-Renegade Blade® Yellow Talon / Hybrid-Дрвени екстремитети и специјалност за тврда четка-секачи за секач за четка

DEN 367.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет од {1}-10 "-96 заби жолта талон / хибрид-најгусти екстремитети Еден има подигнат круг на неа дека дупката за сечилото (арбор) се вклопува на, 2-ри мал диск е капакот на капакот, а потоа завртка на Орев и нанесувајте пин-пин Извинете, ние не снабдуваме хардвер за сечилото. (3) - Карабид мешавина во забите е комерцијална и 2-ри до ништо. Само волфрам не е доволен; адитиви како : Хафниум, Танталум, Титаниум, Молибденлум , Силикон, циркониум, бор, ниобиум, хром, и ванадиум, создаваат подобра мешавина од карбид за подолги заби. (4) - Ултра висока вртежи во минута : Нашето сечило е изградено за какви било вртежи во минута дури и супер високи тримери за вртежи во минута (10,000+ (10,000++ РПМ). Произведен со пофлексибилен челик во споредба со многу повеќе кршлив челик што се наоѓа со лопатки на табелата (сечилата на табелата може да се уништат ако погодат пречка, плус тие се изградени само за приближно 3.450 вртежи во минута, така што тие никогаш не треба да се користат со градинарски тримери со бензин.