Ханабас 2 парчиња Кутија Организирање Кутија За Складирање Џемпер Организатор За Плакарот Облека Организатор Фиоки Играчки Организатор За Складирање Пластична Ф?
  • Неодамнешно

Ханабас 2 парчиња Кутија Организирање Кутија За Складирање Џемпер Организатор За Плакарот Облека Организатор Фиоки Играчки Организатор За Складирање

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп ЗАШТИТНИ КЕСИ ЗА ОБЛЕКА голем капацитет големина, таа е погодна за перење соба, спална соба, бања, студентски дом. КОРПА ЗА КОНТЕЈНЕРИ за СКЛАДИРАЊЕ рачките се удобни за држење, лесни за држење и движење, практични и смислено дизајнирани. ЧАНТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ДОЛНА ОБЛЕКА КОРИСТИ КУТИЈА ЗА ГАРДЕРОБА ШТО МОЖЕ ДА се РЕДИ : складирање канцелариски материјали, документи, занаетчиски материјали, кујнски материјали, играчки, алатки, храна и многу повеќе. Чистата кутија може да се чува во канцеларија, спална соба, оставата, чајната кујна, под мијалник или полица. КОРПИ ЗА ПОЛИЦИ за ОБЛЕКА што се ПРЕКЛОПУВААТ може да биде чување и организирање на јорган, постелнина, прекривка за ватенка, чаршав, облека, ќебиња, алишта, играчки, перници,. КОНТЕЈНЕРИ ЗА ОБЛЕКА КАНТИ дизајнот со рачка е доволен за да ви овозможи лесно да ги собереш, што е лесно за носење и движење. Пакетот Вклучува 2 х Кутии За складирање Карактеристики-Нашата торба за складирање е дизајнирана, никогаш не треба да се грижите Дали Јорганот Ќе Се навлажни Организатор на Постелнина. - Материјал : Пп Облека Организатор-Големина (13Л) : 30,00Х28, 00Х15, 00см/11, 79Х11, 00Х5 канти за складирање на плакарот. - Рачките ви овозможуваат лесно да се движите и користите, удобни и штедливи организатори на плакарот. Големина (6,7 Л) : 30, 00х15, 00х15, 00см/11, 79х5, 89х5 организатор за складирање играчки.