Гутрадес Краток Круг Мек Гел Целосен Капак Совети За Нокти, 240 парчиња Јасни Гел Совети За Нокти Краток Круг Со Футрола За Притискање НА Продолжување НА Ноктите НАП?
  • Неодамнешно

Гутрадес Краток Круг Мек Гел Целосен Капак Совети За Нокти, 240 парчиња Јасни Гел Совети За Нокти Краток Круг Со Футрола За Притискање

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРОМЕНА НА ИГРАТА НА НОВИ СОВЕТИ ЗА НОКТИ : овие кратки совети за нокти со мек гел се претходно обликувани и изработени од висококвалитетен материјал за натопување гел за да ви овозможат удобно, флексибилно и лесно подобрување на ноктите, без оштетување ПРОМЕНА НА ИГРАТА НА НОВИ СОВЕТИ ЗА НОКТИ : нашите кратки совети за нокти се претходно обликувани и изработени од висококвалитетен гел материјал за натопување за да обезбедат удобно, флексибилно и лесно подобрување на ноктите, без оштетување. РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ : Дојдете со 20 парчиња од 12 големини, вкупно 240 парчиња. Претходно нумерирани на секој врв на ноктите за лесно наоѓање на вашите големини. Нашите совети за нокти може да се прилагодат и да се променат големината со сечење или пополнување на ноктите до претпочитаната должина. ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА И ШИРОКА ПРИМЕНА : висококвалитетните совети за гел со целосен капак се јасни и лесни за нанесување и бојадисување. Нанесете совети за нокти со Гел Лепак за Нокти и излекувајте ПОД ЛЕР/УВ. Овие совети за нокти со целосна покривка се одлични за професионални техничари за нокти во салони за нокти и љубители на уметност за нокти дома САМ. Совршен за различни прилики како свадби, забави, секојдневна работа или за секојдневна употреба. ПРОМЕНА НА ИГРАТА НА НОВИ СОВЕТИ ЗА НОКТИ : овие кратки совети за гел од бадем се претходно обликувани и изработени од висококвалитетен гел материјал за натопување за да обезбедат удобно, флексибилно и лесно подобрување на ноктите, без оштетување.