Зајвор 12 пакувања за забава за дипломирање на кутии, фаворизирана кутија за фаворизии, кутија за постдипломски бонбони, кутија за подароци за постдипломски плошта?
  • Неодамнешно

Зајвор 12 пакувања за забава за дипломирање на кутии, фаворизирана кутија за фаворизии, кутија за постдипломски бонбони, кутија

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кутии за лакови на градење : 12 Тематски кутии за подароци со теми за дипломирање Секоја големина на кутијата мери 3,6 инчи/должина од 9 см x 3.6inches/9cm ширина x 6.9inches/17,5 см висина. Дипломирана кутија за подароци идеално за подароци и третмани кои се под 3,6 инчи/9 см (висина за затворена кутија). Кога се склопува и затвори, секоја кутија создава сјајно злато хартија во форма на лак со квадратно дно. Честитки Податоци за кутии за подароци : Кутија за бонбони со капаче за матура, затворена кутија за фаворизи може да биде исполнето со третмани, бонбони, кутија за кекс, партиски ситници или благодарност за подароци. Пополнете дипломирани квадратни кутии со закуски од бифе од бонбони или користете како партиска кутија за плен. Подарок за фаворити за дипломирање ќе им овозможи на гостите да претпостават изненадување!. Reliable material : The graduation gift box is made of thick cardboard material, top bow design, more beautiful and exquisite, safe and light, study and easy to use, suitable for holding candy, sugar, sweet, cookies, chocolate, fudge, treats, Колачи и други мали закуски за дипломирање подароци за да ги развеселат вашите гости или пријатели. Широка апликација : Кутиите за подароци за матура за матура се погодни за забава за дипломирање, роденденска забава; соодветна големина за држење бонбони, колачиња, чоколадо, колачи, табела за табели и други мали закуски, или повеќе прилики, како градинка, основно училиште, помладо средно училиште и високото образование. Лесен за употреба : Кутиите за бонбони за дипломирање пристигнуваат рамно за да обезбедат подобра заштита, лесен за склопување и не е потребно лепак, треба да се собереш собрание со преклопување во клапите, ова е многу радосен процес, вашето учество во приемот на повеќе радосни чувства. Кутии за лакови на градење : 12 Тематски кутии за подароци со теми за дипломирање. Секоја големина на кутијата мери 3,6 инчи/должина од 9 см x 3.6inches/9cm ширина x 6.9inches/17,5 см висина. Дипломирана кутија за подароци идеално за подароци и третмани кои се под 3,6 инчи/9 см (висина за затворена кутија).