12 инчи 1200 LM LED ПОД Светло На Кабинетот, T8 Интегрирано Светло За Цевки За Светло За Комунални Продавници, Осветлување На Таванот со Прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/Исклучув?
  • Неодамнешно

12 инчи 1200 LM LED ПОД Светло На Кабинетот, T8 Интегрирано Светло За Цевки За Светло За Комунални Продавници, Осветлување На

DEN 207.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1)Супер Светла И Заштеда На Енергија - Ова Светло НА ЦЕВКАТА Т8 СО Повеќе Од 1200 LM Излез и 80% Заштеда на Енергија и Генерира Екстремно Ниска Топлина , 30 Вати Еквивалентно на Флуоресцентната Светлина 2)Поврзување И Лесно Инсталирање - ОВИЕ ЦЕВКИ ПРЕДВОДЕНИ Од Т8 Можат Лесно Да се Поврзат н Серија И н Паралелно. Препорачуваме Користење На Овие Светилки n Паралелно. Ако е Поврзан Во Серија, Најдобро е Да не Надминувате 10 Цевки. Приклучете И Играјте И Дојдете со Прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ И ИСКЛУЧУВАЊЕ. Само Користете Ги Вклучените Спојници за Да Ја Закачите Или Користете Лепило и Патент Врски за Да ја Поправите. 3) Безбедно И Удобно - Ова Светло НА ЦЕВКАТА Т8 Е без Олово, без Жива, Без Треперење и Без УВ .И Температурата на Светлината е 3000-3500к Со Удобно Меко Бело Светло, Вашите Очи ќе се Чувствуваат Опуштено, Така Што Ќе Го Користите и како Светло за Читање. 4) Широко Примена-Совршена За Гаража, Простор за Складирање, Работна Маса, Подрум, Дом, Под Кабинет, Канцеларија, Хотел, Училиште, Супермаркет, Метро. 5) Долг Животен Век : Долг Животен Век 50000 часа, Секој Ден 8 Часа Пониски Трошоци за Одржување.