Sudltkiss Bling Auto Enterior Dust Frush, заслепувачки четки за чистење на автомобили Дастер, меки влакнести детали за алатка за прашина за четка за автомобилска табла, отвори за кли?
  • Неодамнешно

Sudltkiss Bling Auto Enterior Dust Frush, заслепувачки четки за чистење на автомобили Дастер, меки влакнести детали за алатка

DEN 158.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Уникатен дизајн】 Рачката на Duster Yellow Bling Car е дизајнирана со целосни сјајни rhinestones Совршена декорација на автомобили е да го направите вашиот автомобил помоден и луксузен. 【Висок квалитет】 Влакнести миленичиња со висока густина, еднократно, без мирис, погоден за влажна и сува употреба. Мека и фина коса, без гребнатини, нема да ви го почеша автомобилот. 【Совршен подарок】 Додатоци за автомобили е совршен автомобил со детали за материјали, додадете сјај на вашиот автомобил, а исто така и изненадувачки подарок за семејството, пријателите и колегите. 【Широка апликација】 Нашите влакната можат да апсорбираат прашина и нема да ги изгребат или гребеат вашиот автомобил, компјутер и предмети за домаќинството. Ја чисти вашата табла за автомобили, тркала, подни душеци, седишта, пристаништа за климатизација и други кожа и текстил во вашиот живот. Комплетно разноврсен комплет за четки. 【Купете со доверба】 100% задоволство и гаранција за враќање на парите. 【Уникатен дизајн】 Рачката на Duster Yellow Bling Car е дизајнирана со целосни сјајни rhinestones. Совршена декорација на автомобили е да го направите вашиот автомобил помоден и луксузен. 【Висок квалитет】 Влакнести миленичиња со висока густина, еднократно, без мирис, погоден за влажна и сува употреба.