Сет За Забави со Party-113 Парчиња Подароци За деца Вклучени Торби За Лекување Хартија, Нараквици, Маски, Декорација На Чевли, Налепници, Материјали Со Тематика За Игри ?
  • Неодамнешно

Сет За Забави со Party-113 Парчиња Подароци За деца Вклучени Торби За Лекување Хартија, Нараквици, Маски, Декорација На Чевли,

DEN 431.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Setе Партија Фаворизира Сет-Содржи 12 € party партија кеси, 12€Нараквици, 12 ® косплеј маски, 50€налепници, 12€чевли украси и пластични вилински коњчиња € 12, вкупно 113 детски партија материјали, добро вреди за вашата партија давање подароци потреби Слатки Хартиени Кеси-кеси за подароци за забави со party се изработени од висококвалитетна Крафт-хартија, секоја е индивидуално проверена за квалитет од соодветните оддели, а ние користиме 5 различни дизајни за да го збогатиме вашето сетилно искуство и да им дозволиме на гостите да имаат убаво искуство на забавата. Маски За косплеј И Нараквици-маските се дизајнирани со попопуларните ликови од играта и филмот, а нараквиците се дизајнирани и со овие попопуларни елементи. Децата што ги носат овие маски и нараквици можат да се замислат себеси како овие ликови. Во исто време, избравме и помек филц и пвц за материјалот, кој е мек на допир и нема да чувствува болка дури и ако го носите долго време. Разновидна Употреба - нашите комплети за подароци за забави за party не само што можат да се користат како подароци за забави во партиски тематски забави, забави со Филмска тема, Родендени, Забави итн.