IDL Пакување Средни Брановидни Кутии За Движење 20 l x 16W x 12 H-Главен Избор На Силни Кутии За Пакување За Преместување Или Преместување-Кафеави Брановидни Кутии Што Мож?
  • Неодамнешно

IDL Пакување Средни Брановидни Кутии За Движење 20 l x 16W x 12 H-Главен Избор На Силни Кутии За Пакување За Преместување Или Преместување-Кафеави

DEN 799.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРОФЕСИОНАЛЕН КВАЛИТЕТ на ОДДЕЛЕНИЕ : нудиме кутии со средно движење за пакување со должина од 20 инчи; ширина од 16 инчи; длабочина од 12 инчи (висока), пакување од 5 кутии Направено од брановиден картон од професионално одделение со висока јачина, густина и цврстина. Кутиите имаат висока отпорност на притисок и влага. Направено со мазен слој на лицето и уреден изглед. СТРУКТУРА ЗА АМОРТИЗИРАЊЕ ШТО АПСОРБИРА УДАРИ : брановидни кутии за пакување се составени од брановиден брановиден лист сместен помеѓу две облоги. Обезбедува одличен ефект на амортизација за сите производи, заштитувајќи го нивниот квалитет. РАМНО СКЛАДИРАЊЕ : Нашите картонски кутии се испраќаат и складираат рамно и се врзуваат во снопови за оптимално складирање во минимален простор. Лесно и брзо се собира непосредно пред движење. Овие подвижни картони може да се користат во речиси сите сфери на производство и потрошувачка, дури и за складирање и транспорт на храна за бебиња. НИЕ ПРАВИМЕ ДВИЖЕЊЕ НА ВЕТРЕ : ние нудиме издржливи кутии за движење за да ги носите сите ваши скапоцености и кревки предмети. Во Нашата Продавница За Брендови ЗА Пакување ИДЛ, можете да најдете кутии за пакување во широк спектар на големини (мали, средни, големи) и форми (долги, високи, коцки, букви, рамни, итн. Исто така, има се што ви треба за пакување парцели од секаков вид и сложеност, како што се празнини полнила, завиткување крафт хартија, гума за џвакање и лента за запечатување итн. USPS, UPS, FEDEX ОДОБРЕНИ КУТИИ : Одлични цврсти материјали за пакување за преместување и испорака на стоки ширум светот. Лесна, сигурна опција за поддршка на тешки товари додека ја минимизирате тежината на пакетот. Универзално и поволно пакување за мали бизниси, домаќинства во движење, испорака на стоки и многу повеќе. НЕТОКСИЧЕН ЛЕСЕН ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ МАТЕРИЈАЛ : Изработени од нетоксичен материјал, брановидни кутии се целосно безопасни за луѓето. Брановидни картони лесно се рециклираат и се користат како секундарна суровина за нови контејнери. QR КОДОВИ, ЛОГОА, ПЕЧАТЕЊЕ СЛОГАНИ : Мазната површина на кафените кутии е одлична основа за печатење за безбедносни упатства, QR кодови, логоа, слогани или промотивни пораки. Обезбедува јасна идентификација и дополнително рекламирање. Пакувањето ИДЛ е идеја на тим директори за пакување кои одлучија да создадат лесна и ефтина едношалтерска продавница за клиентите за пакување.