Столици за кампување во банцк, преклопно столче за преклопување преносно ранец, ниско мало компактно склопување на столици за кампување, катјонска ткаенина за пла?
  • Неодамнешно

Столици за кампување во банцк, преклопно столче за преклопување преносно ранец, ниско мало компактно склопување на столици за кампување,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2023 Нова надградба - Дизајнот на столот за кампување е надграден од 2 структури за поддршка на 4 структури за поддршка, ова ви дава поудобно и стабилно чувство Ултра лесен, компактен стол за ранец за кампување - тежи само 3,3 фунти. Големина на пакетот : 14,7 x 6,3 x 5,5 инчи. Каде и да го земете, нема да додаде на товарот. Поддршка до 400 фунти - Лесната рамка за преклопување на столот е изработена од алуминиум и преносна ткаенина за кампување стол е изработена од катјонски рип -стоп 900 D и мрежа што може да дише. Брзо поставување - рамка за преклопување на столот со вграден еластичен кабел може брзо да се инсталира и отстрани. Ремените со велкро може лесно да се поправат штандот заедно. Потребно е само 1 минута за да се заврши поставувањето или расклопувањето. Погодно за каде било - кампување, риболов, пешаци, ранци, пешачење, музички фестивали, концертни забави, паркови, скари, забави.