Canight Animal Toys 1 Поставете проектор во боја Образовна музичка камера за: Приказна за учење игра рано wallид со камера за раскажување приказни: едукација за музика за врем?
  • Неодамнешно

Canight Animal Toys 1 Поставете проектор во боја Образовна музичка камера за: Приказна за учење игра рано wallид со камера за раскажување

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Проектор за паметни телефони-учење додека играте, стимулирајте ги iosубопитноста и имагинацијата на децата, утешете го бебето да спие! Камера за дигитални деца-ставката е играчка за камера за проекција за деца кои играат, смешни и практични. Детска играчка-Електрична светлина и музика, музиката може да се вклучи и исклучи (може да се вклучи или исклучи). Играчка за фотоапарати на проекторот-Пријатен дизајн и прекрасен проектор за сликање на слики, им помагаат на децата постојано да уживаат во задоволството. Проектор за деца со фотоапарати-лесна тежина и преносни, безбедни и удобни за бебето да игра кога спијат. Список на пакети 1 x Проекциска камера 3 x Листови на екранот 1 x Карактеристики на каиш - дефиниција за прилагодлива шема, едноставна и интересна, лесна за употреба, можете да го пробате овој проектор за камера на производи. - Едноставно и погодно за работа, тоа ќе им помогне на вашите деца да научат знаење среќно деца со рекордер за рекордер. -Којност : Играчка за камера со случаен боја - одлична играчка за развој на мозоци на деца и да ја култивира нивната способност да разберат слики на проектор за слики на wallидови за деца. - Различни обрасци можат да се променат променливи слајдови, давајќи им на вашите деца убаво користејќи го проекторот за wallидни фотоапарати за спална соба.