Премиум скица хартија за молив, мастило, маркер, јаглен и акварел. Одлично за уметност, дизајн и образование. Лабава пакет. )
  • Неодамнешно

Премиум скица хартија за молив, мастило, маркер, јаглен и акварел. Одлично за уметност, дизајн и образование. Лабава пакет. )

DEN 462.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум скица хартија за молив, мастило, јаглен, маркер и сликарство со акварел Премиум хартија во тешка категорија. Печатење за креативни проекти. Највисок квалитет. Издржлива завршница. Направено во САД. Погодно спакувано со студио за идеи за дизајн. Премиум скица хартија за молив, мастило, јаглен, маркер и сликарство со акварел. Премиум хартија во тешка категорија. Печатење за креативни проекти. Највисок квалитет. Издржлива завршница. Направено во САД. Погодно спакувано со студио за идеи за дизајн. Мултимедијална хартија за скици : Скица за идеи за идеи за идеи, цртање, акварел и мултимедијални листови се трудови за врвен квалитет. Дизајн на идеи за идеи се рециклираат, без киселина и погодни за мастило, графит, јаглен, маркер и акварел. Архивските чаршафи нема да крварат и ќе го издржат тестот на времето. Рачно изработен бренд во студиото.