Магарас Прес на плоштадот на ноктите Плоштад Француски совет Симпатична лажна нозе вештачка плажа Целосна покривка на ногата на ногата за жени и девојчиња 24 парчи?
  • Неодамнешно

Магарас Прес на плоштадот на ноктите Плоштад Француски совет Симпатична лажна нозе вештачка плажа Целосна покривка на ногата на

DEN 1225.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Содржина на пакетот】 Акрилниот притисок на ноктите на нозете има 24 парчиња кратки лажни нокти на пети, 1 налепница со двострана, датотека за нокти и дрвена налепница за отстранување на совети за нокти на ноктите Лесно е да се направи мода лажен салон за нозете. 【Целосно големини на усогласеност】 Нашиот печат на ноктите на акрилни пети има 12 различни големини на лажни нокти на пети, без оглед каква е вашата големина на ноктите, можете да изберете најсоодветен статички нокти за пети за себе. 【Долготрајно】 Лепак за еднократно користење на ноктите на пети може да остане на ноктите до 1-2 недели со нормален лепак за желе, користете лепак ќе трае подолго. 【Премиум квалитет】 Ноктите на нозете се прават со цврст материјал ABS, силен придржување, рамна, без исечена и не е лесно да се избледи. Може да се користи повторно. 【Повеќекратна апликација】 Погоден за свадба, матурска, забава или викенд датира. Како и за салоните за нокти и уметноста за нокти на DIY дома. 【Содржина на пакетот】 Акрилниот притисок на ноктите на нозете има 24 парчиња кратки лажни нокти на пети, 1 налепница со двострана, датотека за нокти и дрвена налепница за отстранување на совети за нокти на ноктите. Лесно е да се направи мода лажен салон за нозете. 【Целосно големини на усогласеност】 Нашиот печат на ноктите на акрилни пети има 12 различни големини на лажни нокти на пети, без оглед каква е вашата големина на ноктите, можете да изберете најсоодветен статички нокти за пети за себе. 【Долготрајно】 Лепак за еднократно користење на ноктите на пети може да остане на ноктите до 1-2 недели со нормален лепак за желе, користете лепак ќе трае подолго. 【Премиум квалитет】 Ноктите на нозете се прават со цврст материјал ABS, силен придржување, рамна, без исечена и не е лесно да се избледи. Може да се користи повторно. 【Повеќекратна апликација】 Погоден за свадба, матурска, забава или викенд датира. Како и за салоните за нокти и уметноста за нокти на DIY дома. Кога сакате долготрајна уметност на ноктите на нозете, мислам дека користењето лепак ќе биде повеќе во согласност со вашите очекувања лажни нокти како да работите 1.