Делонг Мами-Мамки За Риболов, 6 претходно Наместени Мамки За Црви Без Плевел, Анимирани Мамки Со Мирис На Анасон, Мамки за Риболов без плевел за Слатководни &засилув?
  • Неодамнешно

Делонг Мами-Мамки За Риболов, 6 претходно Наместени Мамки За Црви Без Плевел, Анимирани Мамки Со Мирис На Анасон, Мамки за Риболов без плевел

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Бас Вештерката Делонг 6" е лесна за употреба мамка за риболов на бас што се користи исто како и секоја друга претходно наместена мамка за риболов единствената разлика е повеќе акција! Само врзете ја предната кука, фрлете и држете се АНАСОН СО МИРИС и РЕАЛНА АКЦИЈА : Анасон е привлечник за риби што се внесува во сите Мамки На Делонг. Ова дава дополнителна предност во однос на сите други мамки за риболов за слатка вода. Бас вештерката од 6 инчи најчесто се користи како мамка за бас, но е одлична за фаќање широк спектар на риби. ПРОИЗВЕДЕНО ВО АМЕРИКА : сите Мамки Делонг се направени Во Америка со најдобри материјали. нашите меки пластични риболовни мамки за бас нема лесно да паднат. двете куки се врзани заедно со линијата кевлар со 40 фунти и се истураат рачно! бас вештерка е се риболов мами бас љубов!. ИЗГРАДЕН ЗА ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ : бас мамка специјално дизајнирана да создаде повеќе луди, непредвидливи и изразени дејства под вода. Работете ја мамката за риболов на бас како непредвидлива мамка. Внимателно дизајнираните гребени ја поместуваат водата дејствувајќи како привлечник за риби.