3,5 Инчни Бамбусови Ражничи, 300 ПАРЧИЊА Бамбус Лопатка Дрво Зема, Чепкалки за Мезе, Коктел Зема За Пијалоци, Храна Зема, СКАРА, Сендвич, Скара Закуски.
  • Неодамнешно

3,5 Инчни Бамбусови Ражничи, 300 ПАРЧИЊА Бамбус Лопатка Дрво Зема, Чепкалки за Мезе, Коктел Зема За Пијалоци, Храна Зема, СКАРА, Сендвич, Скара

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Врвен квалитет-слојот на кожата од бамбус е најтешкиот дел од влакната во целиот бамбус Нашите избори за храна го користат ова како суровина за да ја зголемат јачината и да го направат производот пошироко применлив. Висококвалитетни Занаетчиски чепкалки за заби од бамбус се проверуваат и чистат за да се осигура дека нема пукнатини и чипови. Полиран во мазен лак. Полу зашилениот раб е доволно остар за прободување храна. Дизајн на лопатка-дизајнот на рамна широка рачка на раженчиња за лопатки го олеснува превртувањето. И тоа е доволно стабилно за да ја задржи храната и не се врти или паѓа. Може да почувствувате самодоверба да ги користите нашите ражничи за лопатки од бамбус. Широко Примена Сцена-Како алатка за сервирање, Нашите ражничи за лопатки од бамбус се совршени за коктел чепкалки за заби, канапе, ќебапи, скари, СКАРА, сендвичи, мини хамбургери, чоколадна фонтана или дури и овошје. Тие можат да се користат и како коктел.