Happyyami Чистење Сунѓер Чистење сунѓери 5 парчиња Полирање Влошки Сунѓер Тампон 150mm 6 Инчен Тампон Рампа За Автомобил Полирање Восок Апликатор Воздух Брусилка Прозоре?
  • Неодамнешно

Happyyami Чистење Сунѓер Чистење сунѓери 5 парчиња Полирање Влошки Сунѓер Тампон 150mm 6 Инчен Тампон Рампа За Автомобил Полирање Восок Апликатор

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сунѓер Тампон Влошки Комплет Полирање Чистач За Автомобил Полирање И Чистење Прифатете полимеразен сунѓер со висока јачина, овој лак е отпорен на триење, издржлив во употреба. Овие влошки за полирање може да се користат за полирање и меко тампонирање, можат да го направат вашиот автомобил чист и светол. Оваа подлога за полирање е лесна за ракување, одличен ефект на полирање. Овој лак може да се користи во пневматска или електрична машина за полирање. Леплива подлога, можете да ги промените влошките само за неколку секунди. Сунѓер Тампон Влошки Комплет Полирање Чистач За Автомобил Полирање И Чистење. Прифатете полимеразен сунѓер со висока јачина, овој лак е отпорен на триење, издржлив во употреба. Овие влошки за полирање може да се користат за полирање и меко тампонирање, можат да го направат вашиот автомобил чист и светол. Оваа подлога за полирање е лесна за ракување, одличен ефект на полирање.