КЕСАР ЗЕМС Гравира Со Спирална Свастика на Чиста Месинг Плоча во Облик На Октагон како Васту Лекови за Позитивна Енергетска Спирала. Златна
  • Неодамнешно

КЕСАР ЗЕМС Гравира Со Спирална Свастика на Чиста Месинг Плоча во Облик На Октагон како Васту Лекови за Позитивна Енергетска Спирала.

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашиот прв приоритет е да обезбедиме максимално задоволство на нашите клиенти Овој Блок е специјално дизајниран за активирање и балансирање на елементот на ветерот на северозападниот агол. "КОРИСТЕН МАТЕРИЈАЛ : - Месинг и ГОЛЕМИНА : - 7,5 Х 7,5 х 0,5 CM.It е многу силен лек се препорачува за контрола на дефекти. Оваа Месинг Спирала е одличен лек за дефект На Североисточниот агол. Тоа може да биде скриено во подот или таванот / може да биде hanged.It привлечете корисни овластувања. Нашиот прв приоритет е да обезбедиме максимално задоволство на нашите клиенти. Овој Блок е специјално дизајниран за активирање и балансирање на елементот на ветерот на северозападниот агол. "КОРИСТЕН МАТЕРИЈАЛ : - Месинг и ГОЛЕМИНА : - 7,5 Х 7,5 х 0,5 CM.It е многу силен лек се препорачува за контрола на дефекти. Оваа Месинг Спирала е одличен лек за дефект На Североисточниот агол. Тоа може да биде скриено во подот или таванот / може да биде hanged.It привлечете корисни овластувања. Нашите брендови веруваат дека обезбедуваат производи со добар квалитет на нашиот клиент, така што клиентот ќе добие задоволство како што сака.