шишиња со шишиња со шишиња со козметички примероци од козметички примероци од ароматерапија од ароматерапија со силиконски пипети со силиконски пипети и гумена г?
  • Неодамнешно

шишиња со шишиња со шишиња со козметички примероци од козметички примероци од ароматерапија од ароматерапија со силиконски пипети

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Пластика за миленичиња/дел од телото; дел од PP/капаСиликон/пипети дел. Капацитет : 25мл; дијаметар : 31,5мм; висина : 87мм. Кафеаво пластично празно шише со силиконски капнувач. Лесно за носење и употреба. Се користи за чување на есенцијални масла/мешавини на ароматерапија, бидејќи тие ги штитат маслата од сончева светлина, помагајќи да се задржат посвежи подолго, исто така одлично за складирање на хемија и лабораториски хемикалии. Вклучено пакување : 6 парчиња. Се користи за чување на есенцијални масла/мешавини на ароматерапија, бидејќи тие ги штитат маслата од сончева светлина, помагајќи да се задржат посвежи подолго, исто така одлично за складирање на хемија и лабораториски хемикалии.