Решетка за Облека текхом, 42 Самостојна Решетка За Облека Полици За Организатори На Облека За Чевли, Мултифункционална Гардероба За Облека со 4 Куки &засилувач; 2 Вис?
  • Неодамнешно

Решетка за Облека текхом, 42 Самостојна Решетка За Облека Полици За Организатори На Облека За Чевли, Мултифункционална Гардероба За

DEN 575.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ПРЕНОСЛИВА РЕШЕТКА за ГАРДЕРОБА] - Едноставен и шик дизајн додава моментално складирање во секоја просторија Лесно транспортирајте ја вашата самостојна гардероба. Силната челична рамка е токму елегантната мешавина на стилови, извонредна издржливост. Овој пренослив плакар може лесно да се наоѓа насекаде во вашата куќа. [ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА] - Големина : 42 "L x 14" W x 66. Неговиот компактен дизајн го прави идеален за секое место во вашиот дом без да зазема премногу простор со многу простор за складирање. Како што се соба за перење, спална соба ,плакар за прошетка, кујна, поткровје итн. [ЦВРСТИНА И ИЗДРЖЛИВОСТ] - задебелената тркалезна цевка е цврста и отпорна на абење и има капацитет НА оптоварување ОД 350 ФУНТИ+.Материјалот на површината на рамката е висококвалитетна пвц пластика, вградената рамка е изработена од Издржливо обложено железо, отпорно на корозија и отпорно на ' рѓа. Тој нуди долгорочна и стабилна структура. Дури и ако имате повеќе облека, таа може да ја поднесе. [МНОГУ ПРОСТОР за СКЛАДИРАЊЕ] - Екстра голема решетка за плакари за облека со Две шини за облека може да собере двојно поголема количина облека.