Истражете Фитнес Голема Ледена Бања/Пренослива Бања/Ледени Бањи За Опоравување/Када За Терапија Со Ладна Вода/Ледена Бања На Отворено/Ледена када За Спортисти/Пре?
  • Неодамнешно

Истражете Фитнес Голема Ледена Бања/Пренослива Бања/Ледени Бањи За Опоравување/Када За Терапија Со Ладна Вода/Ледена Бања На Отворено/Ледена

DEN 1840.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

*НОВ И ПОДОБРЕН МОДЕЛ МАЈ 2023 ГОДИНА* ЗГОЛЕМЕНА ИЗДРЖЛИВОСТ - се извинуваме за непријатностите предизвикани од дефектите на шевовите на нашата последна серија Истражувајте Ледени Бањи Нашата најнова серија е повторно дизајнирана да биде потрајна и посигурна од кога било, дизајнирана да издржи дури и најригорозна употреба!. 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЈА За ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ Уживајте Во Купување Без Стрес со Нашата 30-Дневна Гаранција за Враќање На Парите! Ако не сте целосно задоволни со нашата ледена бања, едноставно вратете ја за целосна наплата - без прашања. Не двоумете се да го пробате денес, бидејќи вашето купување е без ризик!. НАЈГОЛЕМАТА ЛЕДЕНА БАЊА ОД ВАКОВ ВИД НА 80Х80 - со импресивен капацитет од 400 литри, оваа бања нуди повеќе простор од вашата типична домашна када. Нема тесни сесии за опоравување, Истражете Ја Фитнесот, стручно ја направи оваа бања за да ви даде удобност и леснотија што ја заслужувате. ВКЛУЧЕН БЕСПЛАТЕН КАПАК ЗА СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ-Сега опремен со бесплатен капак за сите временски услови за да ја подигнете играта со ладна терапија. Овој еластичен капак обезбедува цврсто вклопување над вашата ледена бања со леснотија без напор, држејќи ги несаканите остатоци подалеку од вашата када за да ја одржите чистотата на вашата вода подолги периоди.