Внатрешен затемнет LED тавански вентилатор со светла светла за плакнење на вентилаторот за монтирање таванот 3 брзина на нем спална соба рудар тавански светла на ве?
  • Неодамнешно

Внатрешен затемнет LED тавански вентилатор со светла светла за плакнење на вентилаторот за монтирање таванот 3 брзина на нем спална

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

► [Невидливиот дизајн на вентилаторот] - ги комбинира предностите на вентилаторите на таванот и таванските ламби Производите вклучуваат прирачници по англиски јазик, упатства за далечински управувач и инсталација, лесни за инсталирање . ► [светло за вентилатор за далечински управувач] - Нова надградба, похумано. Контролирајте го/исклучувањето на вентилаторот и ламбата. 3 брзина на ветерот. 3 Промени во боја на светлина (жолта светлина, топла светлина, бела светлина). Интелигентен режим на тајминг 1 H/2 H/4 H . ► [Материјал] - Висока транспарентна акрилна абажур, тврда и висока температура, мека и рамномерна. Мат лакирано куќиште од ковано железо, трајно и издржливо, транспарентни сечила на вентилаторот на АБС . [100% гаранција за задоволство] - Нашите лустери се фокусираат на искуството на клиентите. Во оваа можност, вие не сте задоволни од нашата светлина на навивачите, ќе се осигураме дека можеме да дадеме се од себе за да ви помогнеме! Ние ќе одговориме на вашата е -пошта во рок од 24 часа!. Идеален вентилатор на таванот за вашата соба : Во жешкото лето, просторијата не се вентилира, вентилаторот на подот зазема простор, климатик троши електрична енергија и не е еколошки. Користете ја оваа едноставна светлина на вентилаторот на таванот за да донесете удобен простор за живеење.

Type:
Ceiling Fan / Fan / Ceiling Light
style:
modern
Color:
Gold,Blue
Size:
Diameter60cm*Height
Control method:
remote control
Speed:
Low -Medium-High
Timing function:
1/2/4 hours
Lamp type:
LED (including light source)
Voltage:
220V
Light source power:
88W
Range:
15㎡-25㎡
Energy efficiency grade:
A++
Luminous flux (maximum):
2880LM
Average life:
50,000 hours.
Material:
wrought iron, acrylic
Applications:
The LED ceiling light fits into your living room, dining room, loft , bedroom, restaurant, study.
delivery list:
Ceiling light x1:
Remote control x1:
User Manual x1:
If you have any questions about this product, send me an e-mail Let us use to communicate well here to solve this problem perfectly. If you need more light. Please click on my shop. :