Луксузен Стаклен Аспиратор Од 1 парче Чинии За Десерт Стаклена Торта Стаклена Чинија За Леб Чинија За Сирење Купола Инфузер Купола За Прикажување На Сирење Капак З?
  • Неодамнешно

Луксузен Стаклен Аспиратор Од 1 парче Чинии За Десерт Стаклена Торта Стаклена Чинија За Леб Чинија За Сирење Купола Инфузер Купола

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

стакло КАПАК ЗА КУПОЛА за КЕКСИ Јасен Капак За Торта Тоа Е Стаклен Капак, Проѕирен Капак, Куполата Е, Чувајте ја Вашата Храна Безбедна и Чиста. АКРИЛНА ХРАНА Десерт Купола Покритие Пренослив и Издржлив, Лесен За Носење и Може да биде За Некое време. ПОКРИЈТЕ ЈА ХРАНАТА Ладно-и, стаклен капак кој е здрав и удобен. ШАТОР ЗА ПОКРИВАЊЕ ХРАНА Совршен За : Божиќ, Роденденски Подароци, Свадбена Забава, Денот на Вљубените и многу повеќе. ДЕСЕРТ ИЗЛОЖБА Стаклени Садови Купола Изработена Од Стаклен Материјал, Издржлив за Трајна Употреба. Пакет Листа 1 х Стакло храна покритие Карактеристики-Материјал : Стакло стакло бел купола. - Изработени од материјали, издржливо и цврсто сирење од леб. - Ладна и стаклена покривка која е здрава и удобна стаклена купола. - Совршен за секоја кујна, ресторан, бар или скара во дворот! плоча купола-Професионална дупка за довод на воздух за одржување На Капакот За Десерт За вентилација.