PRETYZOOM 5pcs2022 Вашето Управување Со Пишување За Планер За Состаноци За Временски Живот Неделен Календар Исклучителна Тетратка Јан, Близнак-Планер-Планирање На Жица-За?
  • Неодамнешно

PRETYZOOM 5pcs2022 Вашето Управување Со Пишување За Планер За Состаноци За Временски Живот Неделен Календар Исклучителна Тетратка Јан,

DEN 916.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕДЕЛНА КНИГА за СОСТАНОЦИ 20222022 годишна книга за планови, погодна за планирање на вашата листа на задачи КАЛЕНДАРСКА ТЕТРАТКАРазвијте навика за управување со времето и подобрете ја способноста за управување со времето. РАСПОРЕД БЕЛЕШКА книгаСе Одликува со 12-месечно време за комунални услуги, што може да ја задоволи вашата потреба за пишување за цела година. 2022 ЗАКАЖЕТЕ КНИГА ЗА ПИШУВАЊЕподарок за вашиот пријател, семејство за време на новата година. ЖИВОТЕН ПЛАНЕРнајдобра дневна тетратка за студенти, патници, канцелариски работници и наставници итн. Пакетот Вклучува 1 х Распоред Карактеристики на книгата-подарок за вашиот пријател, семејство за време на новата година. - добар хартиен материјал, обезбедува удобност и флуентност за вашето пишување. - Големина : Околу 21, 50Х15, 80Х1, 50см/8, 45Х6, 21Х0, 59во-капакот доаѓа со издржлив материјал, не е лесно да се искине, ја нуди вашата тетратка целосна заштита . - 12-месечна должина на содржина, што во голема мера може да ја задоволи вашата потреба за забележување за една година.