Ламби за табели на Атај, ламба за читање на ламби за ламби LED биро ламби нордиски спални кревети модерна минималистичка модна личност креативна табела ламби 20 инчи ?
  • Неодамнешно

Ламби за табели на Атај, ламба за читање на ламби за ламби LED биро ламби нордиски спални кревети модерна минималистичка модна личност креативна

DEN 3494.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Идеална табела за ламба погодна за дневна соба, спална соба, студиска соба, детска соба, итн Додадете малку топла и удобна атмосфера во вашата спална соба или дневна соба, што е лесно за секоја употреба, дури и за деца и за постари лица. Идеален избор за подароци за празници, родендени и домаќинство. Материјал : Хардверска лабави, тело на хардверска ламба. Боја : црна, бела, сина. Извор на светлина : За сијалиците Е27. Големина : 52см*33см. Идеална табела за ламба погодна за дневна соба, спална соба, студиска соба, детска соба, итн. Додадете малку топла и удобна атмосфера во вашата спална соба или дневна соба, што е лесно за секоја употреба, дури и за деца и за постари лица. Идеален избор за подароци за празници, родендени и домаќинство. Материјал : Хардверска лабави, тело на хардверска ламба. Боја : црна, бела, сина. Извор на светлина : За сијалиците Е27.