[2023 Пренослив Воздушен Тросед За Лежалка На Надувување Совршен За Пикник, Плажа, Кампување, Двор, Музички Фестивали итн.
  • Неодамнешно

[2023 Пренослив Воздушен Тросед За Лежалка На Надувување Совршен За Пикник, Плажа, Кампување, Двор, Музички Фестивали итн.

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€МОДЕРЕН ДИЗАЈН q дизајнот на потпирачот за глава во форма на перница му дава удобна поддршка на горниот дел од грбот и вратот, ќе го надгради вашето искуство на отворено ●ЛЕСЕН за НОСЕЊЕ ● доаѓа со торба за складирање на преносливиот Воздушен Тросед За Лежалка на Надувување, тој е само 1,76 килограми по преклопувањето. Можете да ја однесете вашата воздушна софа на надувување насекаде. Совршени додатоци за кампување за планинари, кампери и Љубители на отворено. ①ЛЕСНО ПОСТАВУВАЊЕ/ЛЕСНА ИНФЛАЦИЈА не е потребна пумпа, не е потребен ветер. Главниот трик е да се осигурате дека ќе го заробите воздухот со затворање на устата пред крајот на секој удар и држење на устата затворена додека не го започнете следниот удар. ●ВОДООТПОРЕН●овој производ е водоотпорен и лесен за чистење. [2023 нов дизајн] Пренослив Воздушен Тросед За Лежалка На Надувување (Издржлив и Водоотпорен) Совршен За Пикник, Плажа, Кампување, Двор, Музички Фестивали итн.