Здрави Стапчиња За Сечкање 100 парчиња Стапчиња За Јадење Хартиени Кеси За Еднократна Употреба Стапчиња За Јадење Ракави Стапчиња За Јадење Покриваат Прибор За Јад?
  • Неодамнешно

Здрави Стапчиња За Сечкање 100 парчиња Стапчиња За Јадење Хартиени Кеси За Еднократна Употреба Стапчиња За Јадење Ракави Стапчиња За Јадење

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

хартија СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ Хартиени РАКАВИ Едноставен дизајн, но многу погоден за чување на садовите. Тоа може да ви донесе удобно животно искуство. Рамна ХАРТИЕНА КЕСА надворешна заштита за садови за пикник, кујна во ресторан и други места за употреба. КЕСИ За СТАПЧИЊА За ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА Доволно простор На торбата за вашата секојдневна употреба. Во неа можете да ставите други садови или четка за заби. На пример, лажици, вилушки и така натаму. Торба за ЧУВАЊЕ стапчиња за ЈАДЕЊЕ устата усвојува отворен дизајн, кој обезбедува голема погодност за внесување и излегување на садовите. ТОРБА ЗА ДРЖАЧИ За СТАПЧИЊА За ЈАДЕЊЕ Дизајнирани во компактна големина, тие се лесни и преклопливи, лесни за чување кога не се користат. Карактеристики-Материјал : Хартија/ - Големина : 15Х3, 1Х0, 1СМ/Пакет Вклучува100 х Стапчиња За Јадење Кеси.