АМБИЦИОЗНИ Тркала ЗА Држач ЗА Светло 3X Инсталираат Дијаметар од 22мм, 360° Прилагодливи Со Функција За Заклучување Тркала За Држач За Светло За Фотографирање Видео С?
  • Неодамнешно

АМБИЦИОЗНИ Тркала ЗА Држач ЗА Светло 3X Инсталираат Дијаметар од 22мм, 360° Прилагодливи Со Функција За Заклучување Тркала За Држач За Светло

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Овие вртливи тркалца можат директно да се закачат на Вашиот Ц-Држач за подобрена маневрирање Изградени со робусна алуминиумска легура и цврста гума, тие можат да издржат честа употреба многу години. ?360° вртливите споеви ви овозможуваат да ги ротирате тркалцата и слободно да ги менувате насоките додека го тркалате Ц-Држачот. ?Лесно заклучете ги тркалцата со стапнување на сопирачките и држете Го ц-држачот цврсто на место кога се користи. ?заклучувањето на чекорот може да обезбеди безбедност при користење на овој сет на тркала. Гумената основа е совршена за дизајнот што не се лизга. ?Содржина на пакетот : 3 х рицинус тркало; Забелешка : Ц-Штанд не е вклучен. ?Овие вртливи тркалца можат директно да се закачат на Вашиот Ц-Држач за подобрена маневрирање. Изградени со робусна алуминиумска легура и цврста гума, тие можат да издржат честа употреба многу години. ?360° вртливите споеви ви овозможуваат да ги ротирате тркалцата и слободно да ги менувате насоките додека го тркалате Ц-Држачот.