Гадпипартија Хавајски Украси За Забави 2 Комплети Чаши Од Ананас Со Сламки Коктел Пијалок Избира Хавајски Луау Тики И Украси За Забави На Тема Плажа За Деца И Возра?
  • Неодамнешно

Гадпипартија Хавајски Украси За Забави 2 Комплети Чаши Од Ананас Со Сламки Коктел Пијалок Избира Хавајски Луау Тики И Украси За Забави

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Партиски Материјали - - - - голем хит како опрема за пиење или убава декорација за забави на забавите Во Луау, Тики барови, забави со тематика на Хаваи или која било друга пригода Погоден за забави, барови, КТВ, ресторани, домови. Добар избор за купување. Оваа чаша е многу погодна за чување виски, вино, шампањ или други пијалоци. Симпатичен Дизајн - - - - Основни материјали за забава со мали деца. Атрактивниот изглед привлекува деца, децата пијат повеќе вода, возбудлив допир на вашиот настан и ќе биде разговор за вашата забава!. Елегантен стил, убав дизајн на чаши за вино, попривлечен од вообичаените чаши. Устата на чашата е тркалезна и мека, не боли и. Оваа убава чаша може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Партиски Материјали - - - - голем хит како опрема за пиење или убава декорација за забави на забавите Во Луау, Тики барови, забави со тематика на Хаваи или која било друга пригода. Погоден за забави, барови, КТВ, ресторани, домови. Добар избор за купување. Оваа чаша е многу погодна за чување виски, вино, шампањ или други пијалоци. Симпатичен Дизајн - - - - Основни материјали за забава со мали деца. Атрактивниот изглед привлекува деца, децата пијат повеќе вода, возбудлив допир на вашиот настан и ќе биде разговор за вашата забава!. Елегантен стил, убав дизајн на чаши за вино, попривлечен од вообичаените чаши. Устата на чашата е тркалезна и мека, не боли и. Оваа убава чаша може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства.