Божиќ 1-ви Роденден Конфети-200 парчиња Блескава Ткаенина Од Филц Божиќни Конфети, Расфрлање На Црвена И Зелена Божиќна Трпеза, Украси За Забави За Прв Роденден За Де?
  • Неодамнешно

Божиќ 1-ви Роденден Конфети-200 парчиња Блескава Ткаенина Од Филц Божиќни Конфети, Расфрлање На Црвена И Зелена Божиќна Трпеза, Украси

DEN 63.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Божиќни Роденденски Конфети : пакетот избран Во 5 видови божиќен елемент : Новогодишна Елка-40 парчиња, ЕДЕН-40 парчиња, Златен Блескав Елен-40 парчиња, Божиќен Чорап-40 парчиња, Божиќно Ѕвоно-40 парчиња, ќе добиете вкупно 200 парчиња Издржлив Материјал : нашите конфети За Божиќна трпеза се изработени од висококвалитетна ткаенина од филц и блескава хартија за картички, не се лесни за кршење, издржливи и може да се користат постојано. Блескавите конфети ќе светат силно на сонце и крпа од филц конфетите се меки и удобни, создаваат топло чувство. Повеќе Прилики : Нашата расфрлана божиќна трпеза може да се користи за многу прилики, како Што Се украси За забави За божиќ на 1-ви роденден, украси за родендени со зимска тематика, новогодишна забава, кошмар пред божиќна забава и така натаму. Атрактивната боја и симпатичниот дизајн го прават тоа да стане најдобриот божиќен декор. Широка Примена : црвените И зелените божиќни роденденски конфети може да се шират на масата за банкет, масата за вечера или масата за десерти, или можете да ставите Божиќни честитки, покани, торби за подароци итн. Користете ја вашата имагинација за да дозволите да ви донесе повеќе изненадувања. Топли Совети : Содржи мали делови, ве Молиме држете се подалеку од децата за да спречите голтање. Божиќни Роденденски Конфети : пакетот избран Во 5 видови божиќен елемент : Новогодишна Елка-40 парчиња, ЕДЕН-40 парчиња, Златен Блескав Елен-40 парчиња, Божиќен Чорап-40 парчиња, Божиќно Ѕвоно-40 парчиња, ќе добиете вкупно 200 парчиња. Издржлив Материјал : нашите конфети За Божиќна трпеза се изработени од висококвалитетна ткаенина од филц и блескава хартија за картички, не се лесни за кршење, издржливи и може да се користат постојано.